search & find

 

Wie is TimesIMG_7017duotone.gif

Tim Keuter is na zijn retail opleiding werkzaam geweest in diverse commerciële functies binnen Unilever.

Parallel liep zijn topsport carrière waarin hij ruim 10 jaar op het hoogste honkbalniveau heeft geacteerd en hij met het Nederlands honkbalteam onder andere de Europese Kampioenschappen in 2001 won.

Met een passie voor FMCG ontwikkelde hij in de loop der jaren een indrukwekkend food-retail netwerk en  heeft hij in 2008 Times search and find opgezet...

 

 

 

 

 

 

 

Testimonials 

"Tim is in staat om de ambitieuze wensen en verlangens van de opdrachtgever met betrekking tot W&S activiteiten uitstekend in te vullen. Hij kent de FMCG markt als geen ander en weet op basis van een heldere opdracht de juiste match te maken tussen opdrachtgever en kandidaat. Zijn pragmatische aanpak en goede kijk op een culturele fit tussen betrokken partijen maakt hem een prima gespreks- en businesspartner."

Top qualities: Good Value, High Integrity, Creative

Rutger van Dijk, Sales Director Spa Nederland, 
hired Tim regularly as a Recruiter

 

Unilever

"Ik heb Tim leren kennen als een zeer loyale en gecomitteerde teamspeler die de juiste balans tussen klantbelang en het organisatiebelang wist te bewaken. Daarnaast is Tim ambitieus, resultaatgericht, creatief met oplossingen, heeft een proactieve instelling en een sterke wil om te winnen. Werkt goed samen maar is ook prima in staat zelfstandig zaken te regelen en te organiseren. Communiceert intern en extern makkelijk, met zowel leiding als operatie. Van een eenmaal ontwikkelde visie was hij moeilijk af te brengen en achteraf vaak terecht."

Christian Koning, Sales Manager, Unilever Icecream & Frozen Foods
, managed Tim Keuter at Unilever.

 

BP Netherlands

"Mijn aanbeveling: met name voor je creatieve en directe snelle aanpak om steeds weer net nieuw talent te komen. We werken inmiddels enkele jaren samen en ik hoop dat nog lang te mogen doen."

Bart Koelemaij, Convenience Manager - BP Netherlands

 

 

 

 

Timessearch & findKandidatenProfilizerOpdrachtgeversContact